PODROBNOSTI

Tácky PCR CPET sú dostupné v širokej škále veľkostí a konfigurácií

Tácky PCR CPET sú dostupné v širokej škále veľkostí a konfigurácií

2022.11.04
PCR CPET podnosy sú dostupné v širokej škále veľkostí a konfigurácií. Tieto podnosy ponúkajú množstvo výhod oproti iným typom podnosov. Sú ľahké a majú vysokú bariéru, ktorá umožňuje ich recykláciu. Vyznačujú sa tiež vysokou pevnosťou a tuhosťou, vďaka čomu sú ideálne pre celý rad aplikácií vrátane mrazených a chladených potravín.

Tácky PCR CPET sú vyrobené zo 100% recyklovaného PET. Tácky PCR CPET sú recyklovateľné a možno ich znova použiť. Môžu byť použité v rôznych potravinárskych aplikáciách, vrátane pekárenských výrobkov a lahôdok. Tácky PCR CPET možno použiť aj na balenie potravín. Spoločnosti, ktoré vyrábajú podnosy na jedlo, majú väčšiu zodpovednosť k životnému prostrediu ako kedykoľvek predtým, a preto začali do svojho výrobného procesu začleňovať recyklovaný obsah.

Recyklovateľné plasty sa recyklujú pomocou chemického procesu. Tento proces produkuje živicu s vysokým post-spotrebiteľským obsahom. Je odolný a ponúka rovnaké vlastnosti ako PET plast, no spotrebuje menej energie a vody. Tiež sa ľahšie recykluje ako PET. Používaním recyklovaného CPET profituje životné prostredie z nižšej uhlíkovej stopy a menšej spotreby vody a energie.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.